Route

De Amsterdam Arena wordt omringd door de snelwegen A1, A2, A9 en A10. Op al deze wegen staat de Arena / Transferium duidelijk aangegeven. Het verdient de voorkeur om de Arena te benaderen vanuit de A2 (Amsterdam-Utrecht). Neem de afslag Ouderkerk ad Amstel (afslag 4). Er zijn meerdere Parkeerlocaties dicht bij de Arena.

VIP Dek Rode PIJL alleen buiten evenementen om en als u bent aangemeld bij de portier.
P1 (Transferium) onder de Arena (alleen indien u een Parkeerkaart heeft ontvangen).
P2 Tegenover Arena tegenover Endemol. (ca 400meter)
P3, P4 en P5 allen direct naast de Arena. (ca 400meter)

Route Arena en VIP Dek1

Voor P1 bij het stoplicht slaat u af richting Arena. Houd de linkerrijbaan aan (borden P1). U rijdt nu recht op de Arena af. Gasten van de Amsterdam Skylounge hebben de beschikking over een gereserveerde parkeerplaats, dus ook al wordt aangegeven dat de garage ‘VOL’ is, u kunt gerust doorrijden. LET OP: Men vraagt voor het inrijden naar uw uitrijkaart.
Voor P2 bij het stoplicht slaat u af richting Arena, houdt nu rechtsaan en na de splitsing direct links aan richting P2 volg de borden P2.
Voor P3, P4 en P5 bij het stoplicht slaat u af richting Arena, houdt nu rechtsaan en na de splitsing blijft u rechtsaan houden. Bij stoplicht rechtsaf en direct daarna linksaf richting de parkeergarages. 

Loop naar de hoofdentree. Er zal naar uw toegangsbewijs worden gevraagd. Deze wordt ingescand en aan u geretourneerd. Ga daarna met de roltrappen naar de 5e verdieping. Hier aangekomen volgt u de bewegwijzering richting de Skylounge 200. U passeert onderweg de algemene bar, het restaurant en diverse skyboxen van overige gasten. 

De Amsterdam Skylounge is de laatste deur aan het einde van de gang (rechts van de trap).