Bedrijven

Bar-met-krukken De Amsterdam Skylounge leent zich uitstekend voor zakelijke ontmoetingen. Verenig het nuttige met het aangename en nodig uw relaties uit in deze exclusieve omgeving. Zo leert u hen niet alleen zakelijk maar ook privé beter kennen. U heeft er zelf geen omkijken naar, want onze gastvrouw staat voor u klaar om u en uw gasten van alle gemakken te voorzien.

Een heel seizoen lang uw eigen stoelen

Naast het afhuren van de hele lounge voor een bepaalde gelegenheid, bieden wij ook de mogelijkheid om een heel seizoen lang meerdere stoelen te huren in de Amsterdam Skylounge. Deze plaatsen gaan gepaard met een seizoenskaart van AJAX. U kunt dus met uw relaties alle voetbalwedstrijden van AJAX volgen vanuit uw eigen stoelen in de lounge. U heeft tevens de mogelijkheid om voor overige wedstrijden en evenementen kaarten aan te schaffen, zodat u ook dan plaats kunt nemen in uw eigen VIP-seats.

De lounge afhuren voor uw eigen activiteit

Bent u op zoek naar een vergaderlocatie ‘anders dan anders’, wilt u uw product promoten op een speciale plek of zoekt u een te gekke feestlocatie? Dan is de Amsterdam Skylounge een goed idee. Voor dit soort doeleinden is de skylounge iedere dag beschikbaar, met uitzondering van dagen waarop wedstrijden en evenementen plaatsvinden in de Arena.

Uiteraard kan in overleg met Ajax een toer door de Arena met een bezoek aan de Ajax spelers ruimten worden geregeld en op verzoek kan men met de voeten op de wedstrijd grasmat staan.